lauantai 30. lokakuuta 2010

Matkalla kurpitsajuhliin

Meillähän on ne varsinaiset bileet vasta viikon päästä,tänään käytiin sellaisessa koko perheen halloween-tapahtumassa,jossa oli mahdollisuus kaivertaa kurpitsaa ja tehdä kartonkinaamareita. Meillä ei kurpitsaa mukana ollut joten naamariin päädyttiin ja hienon tyttö tekikin =)



Meikkiin halusin kuitenkin jotain normaalista poikkeavaa joten tällainen siitä tuli. Käytin tässä yläluomella Nyxin jumbo pencil milkiä ja black beania.Päällä Coastal Scentsin paletista vaaleaa ja hopeaa,manlyn paletista mustaa. Alaluomella Models Ownin oranssi ja keltainen rajauskynä,päällä manlyn ja BF-cosmeticsin keltaista ja oranssia siis.Tarkoitus oli lykätä tekoripset mutta eihän siitä mitään tullut,olin taivuttanut liikaa omia ripsiä joten se siitä :D




Onkos kaikki juhlimassa tänään? Odotan että kohta pääsen aloittamaan glögi kauden kera mantelien ja pipareiden <3 aion siis rentoutua vain ja kerätä voimia ensi viikonlopulle ;) Toivottavasti osaan silloin toimia niiden tekoripsienkin kanssa...Olis aikas tärkee osa mun asua ;)