perjantai 8. lokakuuta 2010

Grimas (ei näin..)

Kun olin n.18-v ja asuin kotiseuduillani Keski-Suomessa,ensimmäinen muu kuin markettimeikit olivat Grimasit. Niitä ei saanut suoraan ostettua mistään vaan erään parturikampaaja-maskeerajan kautta niitä sai tilattua. Tilasin sitten omani 12-värin basic-palettini. Kaikki ovat koostumukseltaan mattaa,hyvin pigmenttistä ja vaikeasti häivytettävää kamaa. Niillä sitten tohkeissaan meikkailtiin ihan aina,arkeen ja juhlaan.

Kun muutin pk-seudulle,oli ilo rajaton kun Grimasta saikin ostaa suoraan mm.Karnevaalikauppa Aprillista,hinnat olivat edulliset ja valikoimaa reilusti. Ostinkin muutaman helmiäis-luomivärin,meikkipohjan ja taitaa jotain muutakin tuolta löytyä. Mutta,helmiäisissä laatu ei olekkaan yhtä hyvä kuin matoissa. Ne hajoavat helposti ja menevätkin tuhannen **** päreiksi.

Asiaan. Nyt piiiiitkästä aikaa kaivoin esiin tuon 12-värin paletin (tai mitä siitä on jäljellä eli n.puolet) ja tein meikkini sinisellä,vihreällä,valkoisella sekä kerman vaalealla. Pohjalla Malu Wilz sekä Nyx Milk.





Nämä kyseiset käyttämäni sävyt (sävynumerot ei enää tallella) on melko tunkkaisia,ei raikkaita lainkaan.
Sitten siihen ei näin-osioon. Kun vertaa silmiäni,niin huomaa ettei ne ole symmetriset. Tällainen paksu rajaus silmässä,kun se on tehty samanlailla molempiin,vain korostaa tuota eroa. Eli jos omaat epäsymmetriset silmät ja haluat kuitenkin käyttää rajausta,ei näin. Ei kaunista.

Sitten seuraavana mainittakoon,että en mielellään tee rajauksia kynällä,tarkkaan katsoessa huomaa miten epäselvä rajauksesta on tullut. Eri asia tietty jos teen smoky-meikkiä jossa on suotavaa pehmentää rajausta ja tällöin kynällä saakin hyvän pohjan hommalle.


Tässä kuvassa tuo epäonnistunut rajaus korostuu eniten.    

Katsokaapa muuten millainen ihana karvakuono minulle on annettu hoitoon
Reilu viikko vierähtääkin tämän karvakuonon seurassa =)