maanantai 18. lokakuuta 2010

Lontoon tuliaiset + uudet kynnet

Tämä syksy on tuonut tullessaan apatiaa,sen huomaa monessakin asiassa ja tuntuu ettei voimavarat riitä kuin pakolliseen. Apatia ulottuu myöskin kosmetiikkapuolelle johon en todellakaan ole jaksanut nyt panostaa. Liekö lievä stressi tulevasta työhaastattelusta tai ehkäpä jännitys myös tulevista pääsykokeista ja niiden ennakkotehtävän tekemisestä.Luultavasti sopiva sekoitus kaikkea tuota ja muuta arkipäiväistä.

No mutta,ystäväni toi minulle Lontoosta tuliaisena mitäs muutakaan kuin meikkejä ;)

 Kyseessä siis ilmeisesti paikallinen(?) halpismeikki-merkki MUA(Make Up Academy) Tesatilin jo jokaista ja tässä pienet arviot. Ensin huulituotteet.

Tässä huulilla vain tippa huulirasvaa


Huulikiilto,shade 3. Tuubissa melko nude,kultaisella shimmerillä.Tahmeaa,paksua ja tuntuu pysyvän huulilla melko kivasti. Huulilla näytti tälle:

Huulipuna,shade 12. Hylsyssä melko ärtsyn pinkki jossa glitteriä. Kädellä tuntuu melko kuivalle mutta levittyy huulilla ihan hyvin. Glitterit tuntee,muttei häiritsevästi. Huulilla näyttää tälle:
Sitten kaunis glitter eyeliner,shade 9 sekä Blusher,shade 3. Eylineristä ei kerralla tule ulos paljoa mitään,mutta väri on upea sähkönsininen. Kädellä tuntuu pysyvän melko hyvin,meikissä en ole vielä testaillut.

Poskipuna on pehmeä,tuntuu todella hyvälle levitettäessä mutta jämähtää myös helposti. Eli parempi laittaa vähän kerrallaan.



Lisäksi nappasin kuvan viikko sitten tehdyistä kynsistä. Tarkoitus oli taas ottaa perus ranskis jollain glitter-rajauksella mutta kynsihoitajani kysyi että josko laitettais pitkästä aikaa jotain värikästä glitteriä? Mikäpäs siinä.Hänellä oli mielessään granaattiomena näitä tehdessään ja pakko myöntää että sävy on todella kaunis,enkä itse varmaan ihan ekana olis punaiseen päätynyt =)






Osallistukaa syyspenkojaisiin,ihan kiva olisi saada tilaa meikkihyllylle uusia varten ;) Hinnoista voidaan neuvotella myös.