sunnuntai 24. lokakuuta 2010

EOTD:t viikonlopulta

Jaahas,niin sitä on taas viikonloppu vierähtänyt ja huomenna ankee maanantai eli siivouspäivä. Eilen ei tullut tehtyä muutakuin aamusella pikapyrähdys kangaskauppaan ja loppupäivä ollen. Tänään käytiin tytön kanssa moikkaamassa muumipeikkoa kirjastolla,vajaa 10min pyrähdys kaivarin kanuunassa (ja kerkesin jopa tehdä löytöjä siinä ajassa!) Ja loppuilta möllöttämistä. Dance onneksi alkaa ihan just,sitä odotellen =)

Eilen ajattelin etten jaksa luomen pohjustamisen ja ripsarin lisäksi laittaa mitään silmämeikkiä,mutta kun aurinko kutsuvasti pilkisteli niin tulikin fiilis tehdä jotain hieman värikkäämpää. Aivan simppelisti ensin Malu Wilz,päällä Be Yu:n Color Biggie 267 ja sormella taputeltu Manlyn 120 paletista saman sävyistä violettia. Häivytys Grimasin ihonvärisellä,musta geelirajaus,Isadora blonde sisärajauksena ja sisäkulmassa Natural coden peach.


Empä muuten muista,millon olisi tullut käytettyä vain yhtä luomiväriä?! Tästä kyllä tykkäsin!

Tänään raikas ilma sai minut käyttämään myöskin raikkaita,hohtavia sävyjä. Malu Wilz,Goshin I love Beige! ja Coastal Scentsin 88 shimmer-paletista kahta vaaleinta sekä hohtavaa persikkaa. Hauskan tästä meikistä tekee sen,että värit on lisäilty luomelle vain sormia apuna käyttäen =) Toki geelirajaus on siveltimellä sudittu ;)


Tuo hohto ei taaskaan kunnolla välity kuvasta,mutta tykkäsin oikein paljon ja oikein odotan että on lunta maassa ja lisää inspiraatiota käyttää hohtavia meikkejä. Nyt voisi olla kohdallaan tilata CS:n metal mania-paletti =)


Kummasta piditte enemmän?

Muuten,yksi arvauksista halloween-asuun liittyen on osunut oikeaan ;) Vielä en oikeaa vastausta paljasta,sillä päätimpä juuri järjestää pienen arvonnan oikein arvanneiden kesken!! Palkinto on vielä yllätys itsellenikin,koska tosiaan tässä naputellessa keksin koko arvonnan :D Aikaa vastailla tuonne 31.10.2010 klo 24.00 saakka ja yhteystiedot mukaan,mistä voittajan sitten tavoittaa!

Täällä voi siis arvailla!