torstai 21. lokakuuta 2010

LV-Puhdistusvaahto+ muut uudet,arkiset hankinnat.

Näin työttömänä on ollut ikävä todeta,ettei ole aina varaa niihin kosmetiikkatuotteisiin joihin on tottunut =/ Olen jo pidempään käyttänyt Dr hauschkaa,mutta nyt pudistusmaito on loppunut,puhdistusvoide vetelee viimeisiään ja rasvoja/öljyjäkään ei ole kuin inanen jäljellä. Harmillista. Kompromissejä on kuitenkin tehtävä ja ehkä hetken pystyn elämään ilman noita tuotteita,toivottavasti ihoni myös.

Onnekseni myös markettituotteista löytyy jotain herkkis-iholleni sopivaa,nimittäin TADAA!
LV-Puhdistuusvaahto herkkäihoisille. Tämä oikeasti on hyvää,ei jätä nassua kiristäväksi ja näyttäisi pesevän myös meikit mukanaan(ainakin mineraalipohjan). Aiemmin olen testannut mm.Herbinan herkän ihon puhdistusvaahtoa,mutta mielestäni on täysin harhaanjohtavaa mainostaa tuotteen sopivan herkälle iholle kun todellakin pesutehoi on liian voimakas,nassua kiristää ja kuumottaa. Näin ainakin minulla.

Iltaisin pesen ensin meikit tällä vaahdolla ja sitten tuota Dr Hauschkan puhdistusvoidetta,aamuisin tälllä tai puhdistusvoiteella. Rasvana menee tällähetkellä myöskin Hauschkan kasvoöljy sekoitettuna perus-kosteusvoiteeseen tai Kvitten-voiteeseen,riippuen kasvojen kuivuusasteesta.

Myöskin silmämeikinpuhdistusaine oli päässyt loppumaan ja kipaisin anttilasta sitä hakemassa. Olin jo napannut käteeni tutun Lumenen vedenkestävälle tarkoitetun putsarin,kun kassalla oli tarjouksessa nämä:
Ja jätin Lumenen kassalle,tyytyväisenä siihen että nämä lähti puolet halvemmalla. Ei ei ei ei,mikä moka! Näillä sai sitten hinkuttaa ihan huolella sitä ripsaria (eikä edes käytössä ollut pahamaineinen Lumenen blueberry curls wp,joka tarttuu kuin liima ripsiin ja joka on silti suosikkini ;)) eikä meinannut millään irrota,ei vaikka muhittelin väriä pidempään lapun alla. Lopulta värin irrottua tuloksena arat silmäluomet ja kihelmöivä silmänympärysiho..

Ehkäpä toimisi vesiliukoisen ripsarin kera? tahtooko joku omakseen? 1€+postarit mikäli joku kiinnostui,2-lappua käytettynä. Niin ja lopulta seuraavana päivänä jouduin kuitenkin ostamaan sen kalliimman Lumenen ;)

Jep.Dödö nyt on se pakollinen paha ja oikestaan testailen innolla aina erilaisia yhden loputtua. Tällähetkellä käytössä on Nivean Calm&Care stick-muodossa.
Tätä hypistelin pitkään,ja en edes muista milloin viimeksi olen ostanut Stick-dödöä. Onneksi ostin =)
Tuote lupaa rauhoittaa sheivauksen jälkeen,antaa tehokkaan suojan 24h:n ajalle,ei sisällä alkoholia ja soveltuu herkkis iholle. Loistavaa! Ei todellakaan ärsytä ihoa,pitää hyvin ainakin normi arkikäytössä (hikitreeni testaamatta) eikä tartte odotella kuivumista,kuten roll-on deoissa.


Viimeinen arkinen tuote,joka luultavasti (toivottavasti) jossain muodossa löytyy jokaiselta on käsisaippua. Itse haluan käsisaippualtani mukavan ulkoasun,pehmeän vaahdon,hyvän tuoksun ja tietty pehmeät kädet käytön jälkeen. Tässä sitä on mielestäni kaikkea:
Palmolive Sublime beautu with shea butter pearls. Ihana! Tämä simppeli mutta jotenkin elegantti pullo varasti katseeni Prisman saippuahyllyllä ja mukaan lähti. Oi miten saippua hohtaa kauniisti,tuoksuu pehmeälle ja tekee minkä lupaakin,eli jättää kädet miellyttävän pehmeään tuntuisiksi myös usein käytettynä.


Ainiin,hetki sitten sanoin testailevani Aussien Lucious Long-hoitsikkaa ja unohdin antaa palautetta.
Kyllähän sillä saa ihan pehmeät hiukset,ja kiiltoa myös. Selvitysominaisuudet eivät ole mitenkään järkyttävän hyvät (tämä on tärkeimpiä hoitsikan ominaisuuksia kun hiukseni ovat melko pitkät) ja haju on aika epämiellyttävä.Käytän kuitenkin pullon loppuun ja olen myös tytön latvoihin tätä lätkinyt mutta toista en osta.

Sellaista. Kokemusta yllä mainituista? Niin,kävin eilen työhaastattelussa ja nyt tuloksia jännityksellä odotellen!

Myyjäiset