perjantai 22. lokakuuta 2010

Jalkojen hoidosta ja sneak peak ;)

Jalkojen hoitoon minulla on viha-rakkaus suhde. Tämä siksi,että toisaalta nautin suuresti omista hemmotteluhetkistä mihin yleensä kuuluu jalkahoitoja,kasvohoitoja,hyvää syötävää ja hyvää katsottavaa. Mutta tämä on myös pakkopullaa. Jalkapohjani ovat aina olleet todella herkät kuivahtamaan ja jos rasvauksen unohtaa pariksikin päiväksi niin sen kyllä huomaa.

Kukapa ei haluaisi ihania silkinpehmeitä jalkapohjia?!? Se vaan ei ole niin helppoa,ainakaan minulle.

Olen nyt löytänyt jalkakylpyjeni kaveriksi uuden tuotteen johon olen tykästynyt. Vaikka tuote on öljyä niin jalat eivät jää mitenkään öljyisen tuntuisiksi eikä mitenkään erityisen pehmeiksikään,mutta edesauttaa kovasti siihen mille jalat tuntuvat seuraavan-ja sitä seuraavina päivinä.

Eli kyseessä on Schollin jalkakylpy kovettumien hoitoon. Tuote lupaa vähentää kovettumia hellävaraisesti ja hoitaa jalkojen ihoa tehokkaasti. Tämä sisältää mm.persikansiemen ja macadamia-pähkinäöljyä sekä tutkimusten mukaan kovettumia pehmentäviä schollin omia ainesosia. Ohje on hieman outo,siinä sanotaan "Lisää kahden kapselin sisältö 3-5L haaleaa vettä" Kapselin?? Onkohan tämä tuote sitten aiemmin ollut kapselimuodossa? No mutta,lorautan tätä siis lämpimään veteen ja hauduttelen jalkojani n.15-30min (kuulemma 10-15min riittäisi).

Tämän jälkeen Raspaan jalat tällä hohkakivellä. Tätähän käytetään nimenomaan kosteisiin jalkoihin,yleensä laitan veden valumaan ja hoidan raspauksen lähes kokonaan juoksevan veden alla.
Ja jos kovia kohtia vielä näkyy,niin aseeksi sopii tämä höylä. Tällä saa aivan loistavaa tulosta,kunhan muistaa olla varovainen eikä innostu liikaa ;)




Tämän jälkeen kinttuihin paksu kerros myöskin Schollin jalkarasvaa.


Tämä siis on tarkoitettu halkeileville kantapäille ja sisältää Active Repair K+. Mulla on aiemminkin ollut Schollin jalkarasvoja ja niitä millä luvataan tuloksia jo 7-päivässä,mutta tämä on erityisen hyvää! Tuotetta neuvotaan levittämään kaksi kertaa/pv puhtaalle ja kuivalle iholle mutta harvemmimpa musitan kahdesti tassujani rasvailla. Illalla kun tätä levittelee ja laittaa jalkaan vielä kosteuden säilyttävät sukat niin kaikki tehoaineet pääsevät hyvin imeytymään karkaamatta lakanoihin.

Mitkä on teidän luottotuotteita jalkojen hoidossa? Onko joku täysin ylitse muiden?

Loppuun pieni sneak peak,liittyen halloween asuuni joka on nyt muuttanut täysin suuntansa ;) Arvauksia mikä hahmo kyseessä? Ja ei,en aio pukeutua Wonderlandin kuningattareksi :D