perjantai 7. tammikuuta 2011

Ihonhoidosta ja sen vaikeudesta jälleen.

Phuuuuuh,sanon nyt minä. En enää tiedä mitä tämän naamarin kanssa tekisin.Joku ehkä muistaa taannoisen tilityksen siitä miten huonosti ihoni on voinut. Noh, olen nyt siitä lähtien käyttänyt Weledaa ja Hauschkaa sekaisin ja mitä ilmeisimminkin ihoni on ärsyyntynyt tästä sekasopasta. Olen käyttänyt puhdistukseen Weledan manteli-puhdistusmaitoa ja kasvovetenä hauschkaa. Kasvovoiteena sekalaisia Hauschkan tuotteita. Nyt muutamana päivänä ihoni on ollut todella kuiva ja ärtynyt,lisäksi niitä kivoja kipeitä näppylöitä. Great. Parhaiten on auttanut Hauschkan Kvitten voide joka tekee iholle suojaavan kalvon(?) ja on jotenkin rauhoittanut ihoani.

Eilen illalla alkoi todella nyppimään kun naama oli kylvyn jäljiltä kaikkea muuta kuin pehmoinen ja kosteutetun tuntuinen ja otin Madaralta näytteeksi saamani yövoiteen jota läträsin kasvoihin. Hah,tuli ihan syntinen olo kun Hauschkaa käyttävän ei suositella laittavan yöksi naamalle muuta kuin kasvovettä. Olen nyt välillä hieman kosteusvoidetta laittanut pahimmille kohdille myös yöksi,tuntien huonoa fiilistä kun eihän näin kuulu tehdä.

Ja voi kuulkaa,ihoni oli aamulla aivan eri tuntuinen!! Ja päätin että nyt loppui tämän kärvistely. Sokoksella sattuin olemaan Weledalta matkapakkauksia edullisesti (13,50€ muistaakseni) ja päätin että otetaan nyt sitten yksi sarja kunnolla käyttöön ja ostin pakkauksen. Lisäksi ostin pienen tuubin Skin Food-voidetta jonka pitäisi auttaa pakkasen puremaan ihoon. Joten näillä mennään ja toivottavasti Weleda sopii iholleni.

Ja mikäli joku on kiinnostunut noista mustaherukkakapselien tuloksesta niin tällä säännöllisen epäsäännöllisellä käytöllä en ole onnistunut huomaamaan tuloksia,ensi viikolla koulun alkaessa ja elämän säännöllistyessä voisin yrittää aloittaa kuurin kunnolla.

Huomenna meikkijuttuja luvassa,käykäähän ehdottelemassa ja ideoimassa täällä,katsotaan mitä kivaa keksin =)