sunnuntai 30. tammikuuta 2011

Sunnuntain sekalaiset

Tähän kerran viikossa postaustahtiin ollaan nyt menossa ainakin toistaiseksi. Yritin eilen jopa tsiljoona kertaa (ainakin) tehdä vudeopostausta mutta aina kun siirsin räpellykseni kameralta koneelle niin ne ei jostain syystä näkyneet koneelta. Sellainenkin siis olisi tuloillaan jahka saan tekniikan pelaamaan =)

Jep. Viime viikko on tehty jalkahoitoja ja opeteltu jalkahierontaa. Nyt on opeteltu lähes kaikki siihen liittyvä,joten tässä voi hyvin huomata kuinka nopeasti uusia asioita tulee ja että asiat pitää hallita todella nopeasti että pärjää sitten näytöissä. Ensi viikolla vielä tulossa poran käyttö ja tehdään parille täydelliset jalkahoidot,siitä sitten siirrytään käsihoitoihin.

Meikkilinjalla ollut tylsää,helppoa ja nopeaa. Tässä kuitenkin kuvat viime päivien silmistä.
























Tähän väliin pieni esittely uusista kynsi-ja meikkijutuista. Pientä kivaa tullut hommattua =)

Ekana ensimmäinen kosketus Konad-mailmaan =) Lisäksi H&M lakka  It's genious M . Yllättävän helppoahan tuo leimailu oli,oletin etten saisi kuin sotkua aikaan ekalla kertaa.Kuvissa lakkaus salamalla ja päivänvalossa.





Sitten paljon kunniaa niittänyt  Seche Vite:n päällyslakka jonka luokkatoveriltani ostin ja kylläpä tuleekin kaunis kiilto ja kynnet kuivuu noopeasti. Kestävyydestä senverran,että eilen illalla lakkasin ja tänään otin nämä kuvat. En ole kummemmkin touhuillut normi kotihommia titetty ja kärjet on kuluneet..




Myös hieman H&M meikkejä eksyi meikkipussiin. Tässä yhtenä aamuna muistin joskus omistaneeni aivan ihanan taupen/ruskena sävyisen luomiväriduon ja hetken mietittyäni totesin että sehän oli H&M:n. Joten sellaista lähdin metsästämään. Tämä ei ole se sama paletti mitä etsin mutta todella lähellä sitä. Lisäksi nuo luomivärikynät joista Taupe on aivan ihana,pysyy yllättävän hyvin (alla primeri) ja juuri sen värinen mitä halusin.




Ja tein sitten tänään meikin juurikin näillä tuotteilla. Lisäksi IsaDoran blonde +Lumene natural code-peach ja Blueberry curl wp.







Sellaista. Ajattelin vielä tänään tai huomenna kokeilla uudelleen tuota Konadia,katsotaan mitä tuleman pitää =)