maanantai 24. tammikuuta 2011

Hieman opinnoista ja viime päivien silmät

Kuten blogihiljaisuudesta voi päätellä,kiirettä on pitänyt. Nytkin sängyllä on koulukirja+ nippu etätehtäviä levällään, sivusilmällä aattelin kurkkia Huippumalli Haussa joka juuri alkaa ja päivittää kuulumisia tänne.

Ajattelin tehdä pienen tiivistelmän tähän asti tehdyistä koulujutuista ja hankinnoista.

Kun sain kirjeen kotiin missä kerrottiin että minut on hyväksytty opiskelemaan,niin samalla saatiin info-paketti kaikesta mitä tulee olla hommattuna koulun alkaessa. Listaan kuuluu:

*Kirja: Ihonhoito kauneudenhoitoalalle
*Työvälineet Jalka- ja käsihoitoihin
*Työvälineet kasvohoitoihin
*Sivellinsetti ehostamiseen
*Perus paketti kampausten tekoon
*Työasu
*Työkengät.

Näihin saa varata about 500€ yhteensä.
Koululla on pesuaineet,raspipaperit,kertakäyttöhanskat yms.

Eli ihan ilmaisesta huvista ei ole kyse. Toisaalta panostus kunnon välineisiin kannattaa,ne kun kestävät vuosikausia hyvin hoidettuina.  Työasu valkoinen,siisti,ammattikäyttöön tarkoitettu. Kengät valkoiset,kärjestä umpinaiset työkäyttöön tarkoitetut. Ulkoisen olemuksen siisteys on erittäin oleellista kuten varmaan voi arvatakkin.

Opiskelen tosiaan aikuispuolella jolloin koulun kesto itseni kohdalla on 2v (ei mitään hyväksilukuja) Tahti on tiivis,intensiivinen. Lähiopetusta on ti-ke-to klo 12-16, ma ja pe etäpäiviä.

Nyt ollaan aloittelemassa varsinaista toista kouluviikkoa ja ollaan jo päästy touhuilemaan. Toisena koulupäivänä jo päästiin tekemään omalle parille jalka analyysiä ja lakkaamaan varpaan kynsiä,seuraavana päivänä tehtiinkin jo jalkahoidot joihin kuului näin aluksi jalkakylpy,kuorinta,raspaus,lakkaus ja kosteutus. Huomenna olisi lukujärjestyksen mukaan ainakin tarkoitus tehdä kunnon jalkahoidot veitsen kera ja ilmeisesti kynsien leikkaus tulee myös. Siistiä!

Etäpäiville onkin nippu tehtäviä,joista jakson lopuksi kootaan portfolio. Perhe elämän sovittaminen opiskeluun on vielä hieman hakusessa ja siksi aikaa ei olekaan ollut kuin koti-koulu-päiväkoti-(kauppa)-koti rumbaa. Mutta eiköhän tämä tästä tasaannu. Haluatteko tietää jotain tarkemmin?

Meno on tiivistä mutta ihanaa =)

Tässä parit viime päivän silmät ilman kummempia höpinöitä.




Ja päivän pärstä


Mulla on huikeita suunnitelmia blogin 1-v synttäreiden kunniaksi! Pysykäähän kuulolla ;)