keskiviikko 5. tammikuuta 2011

Persikkaista vihreää sekä notd

Te ette oikeesti usko miten iloinen olen kun meikkaaminen on pitkästä aikaa leikkiä eikä työtä. Huomaan etsiväni netin meikkikuvista ja julkkiksilta inspiraatioita ja ideoita jälleen. Onko jotain tiettyä mitä ihanat lukijani haluaisivat nähdä? Mitä vain =)

Eilen sitten olin jo tarttumassa tuohon Goshin palettiin mutta muutinkin mieleni ja käteeni osui The BodyShopin Eye Shimmer 04 sekä  NYX:in 116 Wild Fire ja tällaisen tuloksen sain näillä aikaan.






Ja laseilla





Harmittaa kun tuossa TBS:N luomivärissä on niin kovin noukasti pigmenttiä,tosin shimmerihän tuo on mutta tykkäisin niin kovin kovasti jos olisi samanlainen mutta paremmalla pigmentillä. Tämän kauneus ei pääse kuvissa oikeuksiinsa.

Onnistuin myös lakkaamaan omasta mielestäni kauniit kynnet =)

salamalla

ja ilman.

Lakkoina violetti Dependin 153(jos näin oikein,numero kulunut) ja keskellä viiva Golden Rose Holographig. Lisäksi käytetty nail art lakoissa mustaa ja tuollaista tummanviolettia/sinistä hilelakkaa. Alla Mavalan Super Base ja Päällä myöskin Mavalan Minute Quick-Finish.

Tykkäsin tosiaan oikein kovasti,harmi vaan nyt jo näkyy kynsien kärjet ja eilen iltapäivällä lakkailin..

Heitelkääpähän ideoita kehiin,mitä kivaa haluaisitte nähdä? Saattaapa vaikka ehdotusten joukosta joku saada jotain mukavaa posti Patelta ;)