keskiviikko 1. joulukuuta 2010

Voi iho iho minkä teit!

Tässä syksyn mittaan on jo ollut havaittavissa iho-ongelmia epäpuhtauksista kuivuuteen ja olenkin todella tuskastellut asian kanssa. Olen ollut jo aivan sekaisin että mitä käyttää ja millä tavalla. Parissa eri luontaistuotekaupassa olen käynyt joista olen sitten myöskin saanut täysin ristiriitaisia ohjeistuksia ja mennyt vain enemmän sekaisin.

Ongelmat taisi alkaa alkusyksystä kun osa Hauschkan puteleista alkoi tyhjenemään ja syksyn ansiosta ihoni kaipasi lisää kosteutta. Koska epäpuhtauksiakin oli alkanut ilmaantumaan niin ajattelin sitten käyttää kasvoöljyä ja kosteusvoidetta sekaisin. Puhdistusvoide ja puhdistusmaito sekä kasvovesi Spezial. Ja ei,ei tuntunut helpotusta näkyvän.

Ostin sitten matkapakkauksen herkälle iholle suunnatuista tuotteista,koska näin Sokoksen myyjä ehdotti. Ei auttanut ei. Ruusuvoide oli liiankin rasvaista ja tönkköä,epäpuhtaudet kukki kun jätin neuvojen mukaan kasvoöljyn sitten pois.

Noh,arvata saattaa että alko ketuttamaan! Testasin sitten tuota LV:n herkän ihon putsaria joka tuntuikin hyvälle mutta ilmeisesti sekoitti ihoni ph:n ja taas mentiin..

Nyt ollaan sitten vaiheessa,jossa kokeilen nyt sitten miksata luonnonkosmetiikasta sopivaa settiä itselleni ja katsotaan kuinka käy.

Käytän aamupuhdistuksessa Hauschkan puhdistusvoidetta tai Weledan puhdistusmaitoa,kasvovesi Spezialia ja kevyt ruusuvoidetta(jota sain näytteen mukaani viimeksi) Illalla sitten tuo Weledan putsari,kasvovesi Spezial ja viimeisimpien ohjeiden mukaan tarpeen vaatiessa kevyt sipaisu kosteusvoidetta yöksi. Olinkin ihmeissäni kun "lupa" tähän annettiin,yöksi kun ei oikeasti kuuluisi mitään rasvoja Hauschkan mukaan.

Lisäksi lähden nyt kokeilemaan voisinko sisäisesti vaikuttaa tähän ihooni,joten luontaistuotekaupasta suosittelujen perusteella mukaan lähti tämä
Tällä kuulemma pitäisi jo yhden paketin aikana saada näkyviä tuloksia,hinta reilut 19€/paketti. Huomenna aloitan kuurin ja raportoin jahka tuloksia sitten on näkyvissä.


Jos näistä ei mikään auta,on ekaks kokeiltava Hauschkan tasapainottavaa ihokuuria ja ellei vieläkään niin sarjan vaihto on kyllä edessä. Joten toivottakaa onnea tähän taisteluun ;)

Muilla samoja ongelmia? Luonnonkosmetiikasta en halua tinkiä,luulisi sieltäkin se oma linja lopulta löytyvän!