sunnuntai 28. marraskuuta 2010

Kuvakimara ja tauolta paluu

Noniin,tässä on ollut jos jonkinmoista teknistä onkelmaa jonka vuoksi en ole edes päässyt blogiini kirjautumaan saati päivittelemään,puhumattakaan kuvien lisäämisestä koneelle.. Hommat on vielä vähän kesken,mutta nyt onnistuin jo saamaan kuvia koneelle,kuvia joiden laatu on itkettävän huonoa koska edelleenkään ei ole uutta kameraa..Olenkin tässä pohtinut että jatkanko blogin kirjoittamista lainkaan ennenkuin saan tuon teknisen puolen taas toimimaan..Mitä olette mieltä,kykeneekö noita kuvia katselemaan vai olisiko parempi antaa olla?  En halua kirjoittaa halvan näköistä blogia jossa on kökkö ulkoasu,suttuisia kuvia ja paikoitellen jopa kirjoitusvirheitäkin lipsahtanut houkkoon. Mielipiteitä tästä?

No paljon on ollut muutakin ajateltavaa,ensi viikolla pitäisi saada tietää pääsinkö opiskelemaan (sormet ristissä..) ja työhaastatteluakin pukkaa. Monta rautaa tulessa siis,opiskelupaikka kuitenkin se tärkein tällähetkellä koska se on se mitä todella tahdon tehdä ja tulevaisuudessa tulen sillä leipäni ansaitsemaan.

Tässä nyt pientä kuvakimaraa kaksista teemabileistä. Ekana tuo Amorin meikki johon sonnustauduin siis halloweeninä ja seuraavana eilisen kasaribilemeikki+asu. Amorin asusta en sitten ollut räpsinyt kuvaa,mutta valkoinen mekko jonka päällä vaaleanpunainen pitsinen lyhyt aamutakki ja sydänriipus+amorin jousi nuolineen. Pidemmittä puheitta kuviin.



Ah,herkkää. Ripset Grimasin ja ei,en osannut niitä kunnolla laittaa,nuo räpsyttimet vei puolet näkökentästä mutta hyvällä liimalla(+hyvällä liimakerroksella pysyi todella hyvin paikoillaan :D




Lisäksi asuun kuului shokkipinkit korkkarit ja korvissa killui värikkäät Seepra-renkaat.

Nää on niin kauheet että oikeestaan ne on ihanat :D

Back to 80's kun ruma oli kaunista(ja hymyily näemmä kiellettyä..) :D Toisten mielestä olin Sabrina ja toisten taas
Cyndi Lauper.Jälkimmäisen kannalla itse.







 Että sellaista :D  Ensi viikolla luvassa mm. pulinaa ihonhoidosta joka on aiheuttanut polemiikkia viimeaikoina enemmänkin. Nyt valmistautumaan unelle niin huomenna saa loistaa haastattelussa. Öitä kaikille!! <3