sunnuntai 26. joulukuuta 2010

ja vuoden päästä uudestaan!

Sinne ne joulunpyhät taas jäi taaksepäin. Hetki sitten kotiuduimme ja nyt tuntuu että kaikki se joustressi ja kiire alkaa purkautumaan ja olo on todella väsy. Joulu meni mukavasti,hieman kylmissä tunnelmissa kun saapuessa joulunviettopaikkaan oli pakkasta -30 astetta *hrrrrr* Onneksi tuo eilen lähti lauhtumaan. Laatikot maistui oikein hyville,taidan tästä lähtien tehdä itse aina lootat mutta aloitan muutamaa päivää aiemmin ;)

Mitäpäs se pukki sitten toikaan? Paljon ihanaa,ajatuksella pakettiin käärittyä =) Lempi suklaata,ihanan mauste-morttelin,käteistä tarpeellisiin hankintoihin ja kameran! Niin siis sain kuin sainkin kameran :D

Meikkihän ei ole mitenkään erikoinen,mutta tuuletan nyt sitä että saan otettua kuvia :D


On pitänyt aiemminkin mainita tästä,mutta enpäs ole muistanut. Eli ihanat rakkaat lukijat,kiitos joka ikisestä kommentista mitä olette kirjoittaneet minulle! Kaikki ovat rakkaita ja olen niitä kyllä lukenut,en vain ole ehtinyt vastailemaan. Yritän parantaa tapani ja löytää aikaa tälllekin oleelliselle jutulle. Nyt intoakin on taas lisää kun pystyy ottamaan noita kuvia =)  Pyydetty tutorial on myös tulossa lähipäivinä!

Poistin sitten rakennekynteni. Tulevassa ammatissa ei ainakaan näin opiskellessa ole niille tilaa. Kaipaan pitkiä,vahvoja kynsiäni jo nyt kovasti mutta lohduttaudun sillä että ainakin kesälomalla voin taas nauttia hetken niistä. Ja nyt voin tietty lakkailla vaikka millä ihanilla lakoilla ja opetella Konad-leimasimen käyttöä. Arat nämä nysät hieman ovat,mutta tuntuvat kasvavan nopeasti.

Nyt hetken lepäily,tavaroiden purkua ja suunnittelemaan seuraavia kokkailuja uuden vuoden juhlintaa varten ;)