perjantai 18. kesäkuuta 2010

sinistä ja höpötyksiä

Voi voi voi mun lompakkoparkaani =/ Ei pitäis tutkia muiden blogeja ja arvosteluja ennenkun voi lähtee suorilta kauppaan niitä hakemaan.. Ihan ekana tahtoo listalle monien muiden sekaan pääsi Malu Wilzin silmämeikinpohjustusvoide jota edullisesta hinnasta johtuen ei voi jättää testaamatta,onhan tietty odotukset korkeala UDPP jälkeen.

Sitten luin Beauty baben-blogista että Pretty.fi alkaa myymään nettikaupassaan NYXejä! Sitä siis odotellen,

Edelleen himotuslistalla Coastal Scentsin metallic mania-paletti ja inglotin karkkikauppaankin olisi päästävä.Kukaan haluais sponssata?


Mut todellisuudessa tarvitsisin huulipunan sekä huulikiillon. Olen todella huono käyttämään muuta kuin lähes väritöntä kiiltoa huulissa ja huulipunia omistan 3,joista 1 käytän joskus harvoin. Ehkäpä tuolla Inglotissa löytyisi oikeat sävyt pienellä avustuksella.

Olen myöskin pohtinut minkä sävyinen ihoni oikein on? Enkä nyt ole varma onko se lämmin vai kylmä? Haluaisin tilata esim Lily Lolon meikkipohja muttei haistoakaan minkä sävyn tilata?

Sitten Uusi tuttavuus Beauties Factory,josta swatcheja tästä

Nämä siis todella edullisia ja luultavasti nämä hyppäävät monen yli himotuslistalla ja ehkä laitan lähihetkinä tiauksen menemään =)


Sitten hieman sinistä. Tässä on käytetty pohjalla tietty UDPP,Goshin love that beige ja Rimmelin turkoosi vedenkestävä rajauskynä häivytettynä. Päällä sisäkulmassa Coastal Scentsin shimmery-paletista vaalea hiemaan kultaan taittava,seuraavana Goshin Aqua ja ulkonurkassa MAC Sea&sky.

Alaluomella Goh-love that champagne ja päällä CC:n kultaisin sävy. Sisärajauksena IsaDora Blonde.










Ja vielä salamalla.







Sitten pitäisikin alkaa suunnittelemaan kilpailumeikkiä tänne

Jotain jo mielessä hieman viimeistelyä vailla =)