perjantai 4. kesäkuuta 2010

I can see sea in her eyes

Tämä päivä on aloitettu reippaasti (ketähän yritän huijata?) jo klo 6.00. Hieman on siis väsynyt olo,etenkin kun olin iltavuorossa töissä niin melko pitkältä tämä vuorokausi tuntuu.

Aamulla mietin että mikä on sellainen väri jolla harvemmin tulee meikkailtua? Avasin Coastal Scentsin 88 shimmmery paletin ja totesin että sininenhän se.
Tuumasta toimeen. Viikonloppuna olis tarkoitus testailla sellaisia värejä sekä yhdistelmiä mitä ei ole oikein tullut tehtyä. Kiva olisi myös tehdä joitain look a like-meikkejä. Pistetään mietintämyssyyn.
Tämä meikki siis pohjustettu normaalisti UDPP(ja mitä ihmettä! Ensimmäistä kertaa ikinä luomivärit kasautunut luomella tästä ihmeaineesta huolimatta! Tekikö purkin avaaminen huonoa laadulle??) Päällä kahta oriflamen puikkoluomiväriä, sinistä ja vihreää.Kaikki luomivärit samasta CC:n paletista.
salamallaJa luonnonvalossa

Hmph,hailakampi kuin luonnossa. Pidin tästä melko paljon.

Laitoin muuten aamulla kasvoilleni Herbinan kosteuttavan marja-naamion. Annoin muhia rauhassa ja luulin pyyhkineeni pois..Olin jo hetken pyöritellyt BM:n pohjaa nassuun kun kurkkasin peiliin. KAMALAA! Siitä naamiosta oli jäänyt rasvaisia kohtia enemmänkin naamalle ja niihin tuo pohja oli tarttunut oikein näpsäkästi jättäen ihmeellisiä valkoisia/vaaleita röpelöpintoja :D Ei muuta kuin naamapesulle ja alkuun.

Eli jos laitat kosteuttavan naamion ennen meikkaamista,muista poistaa se huolellisesti.