maanantai 7. kesäkuuta 2010

Goldfinger by day and night.



Tänään ajattelin pitkästä aikaa tehdä meikin yhden paletin sävyillä. Tämä on harvinaista,ellei Coastal Scentsin 88-shimmer palettia lasketa koska se siältää niin monenmoista väriä.
Käteeni osui Goshin Goldfinger,quatro eyeshadow. Tämähän onkin kiva! On vaan jäänyt jostain syystä käyttämättä. Hyvä että löytyi,mielestäni sävyt sopivat hyvin minulle.

Tällaisen meikin tein siis aamulla.
Ei mitään erikoista siis. Tässä pohjalla goshin love that champagne ja päällä tuo Goldfinger.
Sitten mietin,että mitäpä jos joku kaunis päivä (kuten tämä päivä) tulisin töistä kotiin ja saisin puhelun kavereilta jotka houkuttelisi iltaa istumaan terassille ja ehkäpä jatkoille vielä johonkin? No minua ei kauaa tarvitse suostutella,15min ja olen ulkona.

Päivän meikkiähän ei tarvitse pestä pois,korjailla ja kohentaa vain. Joten näin tein.

Tästä lähdettiin:
ja en sitten ottanutkaan sitä ennen-kuvaa...
Eli tässä toinen silmä+kulma ehostettuna. Lisäsin liikkuvalle luomelle Goldfingerin kultaista,banskuun tumminta punertavan ruskeaa ja häivytykseen lämpimämpää ruskeaa. Kulmaluulla paletin valkoinen joka taittaa kultaan.

Alaluomen pohjustin tuolla Goshin puikolla,päälle kultaista. Sisäkajalina Isadoran Blonde,silmän sisänurkassa Oriflamen Visions-silver snow kynää. Eylinerinä Oriflamen eyliner stylo-black. Kerros ripsaria,ja ripsikampaa ja valmis.

Hiukset sekaisin ja länässä päätä myöten? Kuivashamppoo kouraan,reipas suihkautus tyveen ja pituuksiin,kietaise edestä vaikka muodikkaalle letille ja loput rennolle nutturalle. Mielestäni varsin kiva,ja kelpaa hippaloida :D


Lisäksi korjasin pohjaa Barel Mineralsilla,kevyesti aurinkopuuteria ja korostuspuikko Oriflamen Visions-Luminiser poskipäille. Huulilla Oriflamen Power Shine-sweet nude.

Tässä vielä kaikki tuotteet mitä käytin,kuvasta puuttuu UDPP,se ei vaan ole niin edustava uudessa purnukassaan ;)
Oikealla tuotteet jotka lisäsin iltameikkiin.


Tällaista tänään. Muuten,millaisissa meikissä/kynsissä hautajaisiin on suotavaa lähteä? Tiedän ettei kannata mitään sotamaalausta viritellä mutta esim kynnet,paremmat neutraalina vai tummina?