keskiviikko 9. kesäkuuta 2010

MEIKKIKIRPPIS!!

Tässä taannoin siivoilin meikkikaappini ja osa tavararoista jäi mietityttämään. On paljon ihania tuotteita,tuotteita joita ei ole kuin hipaistu jos edes sitäkään mutta eipä vain tule käytettyä. Siksipä ajattelin että josko joku muu näistä innostuisi ja näkisi paikan omassa meikkikaapissaan =)

Oolrait,eli mikäli haluat jonkjun tuotteen ostaa,laita s-postia lapilasien(at)mymail.fi.

Hinnat sisältävät postituksen,mikäli ostat useamman niin hinta silloin luonnollisesti putoaa koska kyllähän painon puolesta ainakin samaan lootaan menee enemmänkin.Maksu tilille-->paketti postiin.

Toivottavasti saan nämä kaupaksi ja pääsen ostamaan tarpeellisia juttuja näiden tilalle!







Eli kuvan Urban Decay-paletti,sävyt näkyvissä. Flipsideä ja Straydogia käytetty muutaman kerran,muita vain hipaistu. Hinta 14€.






Urban Decay Heavy Metal-glitter eye gel,sävy power ballad. Kädelle kerran testattu,todella glitterinen ja tuntui ainakin kädellä pysyvän todella hyvin.
Hinta 7€








Bourjours-ombre stretch,sävy stretching denim. Ostin Riikasta Stockalta,sävy ei vain minulle sovi.Kerran hipaistu. Hinta 4€.





Lancome color focus duo,blue moon. Tästä kirpaisee luopua,mutta eipä nuo sävyt vaan mulle sovi =/ Kerran testattu,kuten huomaa pinta edelleen kuin uusi. Hinta 24€.




MAC Prep+Prime.Tämä piilottaa ihohuokoset 2/3 alkuperäisestä koosta. Kaksi kertaa tätä olen kokeillut,ilmeisen tehokas aine kyseessä koska herkkä ihoni ei tätä kestänyt. Hinta 14€





Elizabeth Arden-Defining Lip Pencil-sävy 03 coffee bean. Uusi,paketti avattu vain todetakseni ettei tule käytettyä,kädelle kerran testattu. Hinta 8€




Elizabeth Arden-Dual perfection lipstick-sävy 04 cassis. Avaamaton,avattuna testeri vierellä.(pahoittelut todella huonosta kuvasta) Hinta 11€







NYX-Eyeshadow hippie-chic. Hieman käytetty,kauniit kesäiset sävyt. Hinta 4,50€





Loreal-Studio Secrets Primer. Tämä on uutuus Lorealilta,en usko että tulee käytettyä. (Haluaisin BM:n oman pohjustajan)Kerran testattu. Hinta 7,50€






Models Own- Pearl lipgloss,tuoksuu kookokselle ja maistuu ehkä vähän vitalikselle. Ei mun makuun miellytä. Kerran käden kautta testattu. Hinta 2,5€.






Oriflamen-Oxygen boost päivä/yövoide. Happea antava voide joka hoitaa mm stressistä ja imansaasteista kärsinyttä ihoa. Uusi.minun herkälle iholleni ei tarpeeksi hoitava mutta normaalille iholle varmasti mukava. Olen kuullut tästö kehuja. Hinta 14€ (huom koon vuoksi joudun laittamaan paketissa,joten kannattaa ostaa jotain muuta mukaan ;))


Siinähän niitä olisi,voipi olla että jotain vielä lisäilen.

Jokaiselle ostajalle jotain extraa mukaan :)