maanantai 23. elokuuta 2010

Toivepostaus: lempimeikkini.

Tässä nyt yksi postaus jota on toivottu. Tämä oli aika helppo,tuotteet joita käytän lähes kaikkia päivittäin ja joihin luotan.

1. Bare Minerals Foundation-Fair


en vaan ole aikoihin halunnut enää käyttää muita pohjia. Tämä tekee hyvää iholleni ja näyttää myös hyvälle.  Miksi siis vaihtaa?

2.Lumene Blueberry Curl-waterproof.

tämä pitää hentojen ripsieni taivutukset,pysyy pitkään ja hyvin paikoillaan,erottelee ripset ja pidentää niitä. Jos jotain haluaisin lisää,olisi se tuuheutta. Mutta koska kaikkea ei voi saada,olen tähän hyvin tyytyväinen =)



3.Clarins Eyebrow Kit.
 
tällä saan helposti muuteltua kulmakarvojen sävyä,nypittyä hajakarvat veks,pohjustettua luomen sävyä,häivyttää luomivärejä,vahattua kulmat ja tehtyä kokonaisen silmämeikin (vain ripsari puuttuu) Melkoinen monitoimipakkaus siis.



4.Isadora Inliner kajal-blonde&Lumene Natural Code eye dramatizer-peach

Tätä kaksikkoa en osannut laittaa paremmuusjärjestykseen,molemmat yhtä rakkaita ja tarpeellisia. Lumenen kynää käytän pääosin sisä v:n tekemiseen mutta välillä myös sisäkajalina,Isadoraa vain sisäkajalina.


5.Nyx Jumbo Pencil-milk.

tämä on uusin rakkauteni enkä aio tästä luopua :D


6.Oriflame Eye Liner Stylo-black
musta tussi-rajauskynä. Luulin ennen etten osaa tällaisia käyttää,mutta väärässäpä olin. Kätevä,jämäkkä kärki jolla saa tarkan ja ohuen rajauksen tai massiivisen paksun halutessaan.




Tässäpä nämä,löytyykö joukosta muidenkin suosikkeja?