perjantai 20. elokuuta 2010

Käänteistä mutta neutraalia

Eilen taas seisoin meikkihyllyjeni edessä miettien mitäs tänään laitetaan?En viitsinyt mitään sotamaalausta alkaa kehittelemään kun puistoon olin tytön kanssa menossa.

Sitten ajattelin,että monessa asioissa sitä on niin kaavoihin kangistunut ja tekee samalla rutiinilla päivästä toiseen. Mitäpä jos esimerkiksi luomivärin levityksen tekisi vaihteeksi käänteisesti! Ja en nyt tarkoita mitään kovin extremeä vaan ihan simppelisti vaihtaa värien paikkaa niin että vaalein sävy tulisikin ulkonurkkaan? Okei,tää ei ehkä ole se kokeiluista parhain ja en tiedä miksi valitsin mattavalkoisen shimmerien joukkoon,ei kovin kaunista.

Kuvat ilman salamaa ja salamalla.













Ja ne jotka pyysivät postausta siitä miten meikkini asuvat,saavat vielä odottaa.. Nimittäin minulla on tyttäreni huoneen kaapistossa 3-hyllyä jotka pursuavat meikkejäni. Kyseessä on sellainen liukuovi-kaapisto jossa isot peiliovet joten meikkaaminen käy siinä samalla. Meillä on hieman erimielisyyksiä siitä mihin ja millainen meikkipöytä minulle tulee..

Ainiin,huutonettiin taas laittelin jotain myyntiin (sieltä vaatteiden seasta löytyy myös jotain kosmetiikkaa ;))

Mikäli kiinnostuit jostain,laittele viestiä huutonetin kautta jossa ilmoitat olevasi blogini lukija niin jotain extraa mukaan =)