perjantai 2. huhtikuuta 2010

Dr Hauschka

Olen nyt säännöllisen epäsäännöllisesti käyttänyt (Yrittänyt käyttää) Dr Hauschkan ihonhoitotuotteita. Olisin ehkä pitänytkin enemmän,mikäli ei olisi talvi ja ihoni ei olisi näin rutikuiva. Luultavasti otan kesällä nämä uudelleen kokeiluun kun iho sen sallii. En tiedä oliko syynä se,etten ostanut niitä kapseleita joita aluksi kuuluisi käyttää? Näitä siis kokeilin:

Puhdistusvoide

Haisi oudolle,vähän hiivalle? Ei ehkä se kaikista miellytävin aine iholle työnnettäväksi ;)
Mutta tuntui hyvälle,meikittömänä päivänä puhdisti kivasti.ei kuivattanut ihoa ja pesin aamuin illoin tällä. Kuten Hauschka itse neuvookin,niin meikin puhdistukseen tulisi käyttää lisäksi vielä tätä emulsiota.



Kasvovesi Spezial

Tuoksuu yrteille,parempi tuoksu kuin puhdistustuotteessa. Tuntuu iholla hyvältä,tätäkin käytin säännöllisesti puhdistuksen jälkeen. Yöksihän kuuluu jättää pelkästään tätä iholle,mutta siitäpä ei minun ihoni riemastunutkaan..ja jouduin laittamaan yövoidetta vaikkei pitänyt..Kuten sanottu,ihoni janoaa kosteutta juuri nyt. Hilseilevä iho ei ole kovin kaunis näky?


Kosteusvoide ja kasvoöljy

Näistä tein ohjeiden mukaan aamuisin seoksen jonka taputtelin kasvoille. Tuntui todella kosteuttavalle.Tämä ei ihan hetkessä imeydykkään joten pitää antaa olla tovi ennen meikkaamista.



Kasvohöyrykylpy

Kerran viikossa käytettävä puhdistustuote. Tuoksuu yrteille. Kiehautin 2,5dl vettä,lisäsin n.1rkl tätä uutetta,liesi pienimmälle teholle ja "pyyhetelttaan" höyryttelemään. Annetaan höyryn hoidella noin 10min ajan jonka jälkeen laitetaan

Savinaamio

Tätä n. 1 tl sekoitetaan veden kanssa mudaksi ja levitellään kasvoille. Annetaan kuivua ja pestään pois. Tämä yllätti,nimittäin olettaisi että savinaamio ei kovin hyvää tee pintakuivalle iholle,mutta koska tämä on luonnotuote ilman ylimääräistä niin iho ei jäänyt kiristelemään vaan tuntui puhtaalle ja raikkaalle vieden epäpuhtaudet mennessään. Tämä jälkeen iholle vielä

Voidenaamio

Joka tuo vielä kosteutta iholle.


Jälkisanat:

Tuntuu,että iho oli näiden käytön ansiosta kirkkaampi ja heleämpi. Epäpuhtaudet pysyi kurissa ja näytin paljon raikkaammalle. Tulen jatkossa käyttämään höyrykylpyä,savinaamiota sekä voidenaamiota. Ehkä kesällä annan mahdollisuuden uudelleen myös puhdistustuotteille ja panostan sitten kunnolla kapseleita myöten.