tiistai 16. maaliskuuta 2010

Pohdintaa ihonhoidosta

Olen oikeastaan koko ikäni etsinyt oikeaa ihonhoitosarjaa itselleni. Kokeiltua on tullut jos jonkinmoista,mutta vieläkään en sitä the täydellistä ole löytänyt. Olisiko se tässä?


Olen vakavissani pohtinut siirtyväni kokonaan luonnonkosmetiikkaan kun ihonhoidosta on kyse.Eilen sitten kävin taas vaihteeksi luontaistuoatekaupassa ja mukaani tarttui tämä kokeilupakkaus. Lisäksi ystävällinen myyjä antoi vielä kasvovoiteesta testerin mukaan.

Suurin ongelmani on pintakuiva iho, ja hyvänä kakkosena laajentuneet ihohuokoset/mustapäät/näpyt siellä täällä.

Vielä hetki sitten luulin ihoni olevan couperoottinen,mutta mitä ilmeisimmin punaisuus ihossa on johtunutkin pintakuivuudesta ja liian kovista aineista.

Kokemuksia tästä sarjasta?


Löysin reilu viikko sitten prismasta tällaisen sarjan



Ajattelin että tää on pienempi paha kuin monet muut markettisarjat,jonkinasteista luonnokosmetiikkaa? Puhdistusmaito on todella paksua,pehmeää ja jättää myös ihon pehmeäksi. Kasvovesi on hyvä,ei ainakaan vielä ole tuntunut kuivattavan. Rasvoja kokeilin ja ihan mukavalle tuntuivat nekin. Tämä vie kuivuutta pois mutta tuntuu lisäävän epäpuhtauksia/ei ainakaan niitä poista.


Sitten sain luontaistuotekaupasta testiin nämä kolme rasvaa,jotka on tarkoitettu rasvaiselle/sekaiholle.



Näitä olen nyt sitten käyttänyt voiteina,geelipohjaista päivävoiteen alla,ja sitten on yövoide.

Edelleenkään en saa noita epäpuhtauksia poies.

Hassua muuten,ajattelin ensin että en voisi köyttä luonnonkosmetiikkaa koska ne varmaan haiee kamalalle :D mutta näistä rasvojen tuoksuista todella pidän. Nyt mietinkin,että ostanko koko sarjan käyttöön vai kokeilenko ensin tuota Dr. Hauschkaa. Vielä en kokeilua aloita,sillä olen lukenut että alussa iho voi reagoida aika rajustikkin juuri kuivumalla ja koska meillä on miehen kanssa vapaailta perjantaina niin haluan näyttää hehkeälle :D Turhamaistako? ehkä mutta ihohuokoset saan piiloon,kuivuutta en.

Onko joku jolla kokemusta jostain näistä sarjoista?