tiistai 30. maaliskuuta 2010

Lämmintä vihreää

Tai jotain sinne päin. Mun vihreiden luomivärien valikoima on melko pieni,ellei lasketa kirkkaan vihreitä. Mulla ei oikeesti ole olemassa yhtään kunnollista lämmintä vihreetä. Jotain kuitenkin pyynnöstä räpelsin.Eka meikki on tehty näillä.Eli Rimmelin ikivanha Duo,Grimasin vihreä nappi (sävy kulunut..) ja CS:n paletista tuo vihreä johon siveltimen pää osoittaa.

Ensin siis luomelle UDPP tai muu pohjustaja,päälle joku tahmainen puikkoluomiväri/kynä.
Tässä seuraava vaihe,jossa olen sivellyt koko luomelle tummemman vihreän Rimmelin paletista,tätä myös alaluomelle.

Sitten tuota Grimasin vihreää banskuun ja päälle CS:n vihreää. Rajaus Grimasin napilla+ MUS:in mixing liquidilla. Reunojen häivytys sekä keskelle liikkuvaa luomea Rimmelin paletista vaaleampaa vihreää. Reippaasti ripsaria ja valmis. Tämä on helppo ja nopea,täysin vihreä versio.


Tässä toisessa käytin myös ruskeaa,muuten edellisessäkin meikissä oli tuo Lumenen kynä sisärajauksena,unohtui kuvasta kuten myös OF:n vihreä kynä.

Aloitetaan samoin kuin edellisessä,tuon OF:n kynän jälkeen liikkuvan luomen sisäkulmaan vaaleampi Rimmelin paletista ja ulkonurkkaan tummempi. Häivytetään keskenään ja banskuun tuota Grimasin nappia (tästäkin se sävy kulunut..) Clarinssin eybrow kit on aivan huippu! Sillä saa kulmat,kulmaluun ja tarvittaessa luomiväritkin. Tässä tein rajauksen tuon paletin tummimmalla ruskealla jota vähän lisäsin myös banskuun. Molemmissa meikeissä kulmaluulla tuon setin korostusväri,samoin tämän häivytyksessä.






Tästä meikistä sit näemmä vähemmän kuvia..mut veratilun vuoksi laitan vielä kuvat molemmista meikeistä ilman laseja ja niiden kera.


Olihan tää nyt vähän kiireellä kuvattu sessio,mutta toivottavsti oli edes yhtään sinne suuntaan mitä toivottiin =)