keskiviikko 30. maaliskuuta 2011

Kimppa koottuja

 Voi kuulkaa kun on ihminen ollut puhki! Jalka-ja käsihoitokurssi on suoritettu,nyt aloitettiin kasvohoidosta. Ja jos viime jaksossa luuli että oli paljon luettavaa/opeteltavaa niin boy I was wrong... nytpä sitä sitten tosiaankin on. Edelleen latinan opiskelut jatkuu,nyt vuorossa pääkopan luut,kasvojen/decolten lihakset,hermostot jne. Ja iso nippu etätehtäviä myös. Kukapa sitä mitään sosiaalisella elämällä tekiskään,tuumasi luokkatoverini ja kyllä se nyt niin taitaa olla et opiskeluun se kaikki aika menee.

Jonkinverran on tullut räpsittyä kuvia tässä blogitauon aikana kuitenkin ja jaan niitä nyt kanssanne.

Ihan ensimmäisenä kuva ystävälleni tekemästä päivämeikistä,tai silmistä kun sain luvan vain silmien julkaisuun.



 Meikissä käytin muistaakseni 88 shimmer-palettia,pohjustuksena UDPP,ja Gosh I love beige sekä copper. Mukavaa päästä toisia meikkailemaan,voisin sitä tehdä enemmänkin =)

Sitten joku random eotd.






Seuraavaksi meikki jonka tein kummisetäni 50-vuotisjuhliin. Kokeilin vaihtelun vuoksi mustaa kajalia,joka terävöitti mukavasti katsetta kuitenkaan tekemättä silmistä liian tihruja.


hahaa,jopa huulipuna/kiilto löytyi huulilta lähes koko illan ajan! Uskomatonta. 
Sitten bonuksena kuva koululta,työn touhussa jalkahoitoa tekemässä. Onneksi ei ollut enää kaikki suojavarusteet päällä kuvaa ottaessa :D


Nyt sitten on kamera putsailtu,valmiina uusiin kuviin. Lisäksi tarkemmat kommentit tuosta Nivean kasvojenhoitosarjasta jota olen nyt säännöllisesti käyttänyt.