lauantai 4. syyskuuta 2010

SYKSY=kielto väreille ja hohdolle?!?

Moikka moi pitkästä aikaa! Olempas ollut laiska viimeisen viikon ajan,oikein mitään ei ole saanut aikaiseksi. Mutta satuimpa tuossa yhtenä päivänä selailemaan jotain (naisten)lehteä ja silmiini osui juttu joka kertoi meikkien päivittämisestä syksyyn. Jäin ihmettelemään muutamaa juttua. Ihan ekana kehoitettiin pakkaamaan kesäiset luomivärit laatikkoon ensi kesää odottamaan. Siis mitä? mitkä kesäiset luomivärit? Mulla ei ainakaan ole erikkseen kesä-syksy-talvi-kevät-luomivärejä vaan ihan sulassa sovussa käytän kaikkea kaikkina vuodenaikoina. Tuskin olen ainoa?

Sitten,neuvottiin myös korostus/hohdepuuterit laittaa syrjään ensi kesää varten.Miksi? Miksei sitä hehkua voi tuoda kasvoille muulloinkin? Eikös se ole ihan mukavakin lisä kun ilma on harmaa ja mieli musta. En nyt tarkoita että koko naaman pitäisi kimallella kuin discopallo mutta pieni korostus ei pahaa tee koskaan.

Aurinkopuuteri? No okei,onhan nimi kesäinen mutta itse käytän tätäkin tuotetta varjostuksiin ympäri vuoden. Kukaan muu?

Yleisesti ottaen on ihan totta,että syksyisin/talvisin tulee käytettyä tummempia sävyjä,mutta en kyllä millään pystynyt samaistumaan tähän kirjoitukseen. Harmi kun en muista mikä lehti oli kyseessä,äivitän tänne jos se jostain löytyy. (ja saa vinkata jos joku muu tietää)

Siispä päätinkin tehdä päivän meikin Isadoran Blooming Spring-paletilla-vaikkakin on syksy.






Tänään pääsenkin ihka ekaa kertaa rapujuhlille,joten ajatuksena ottaa rentouttava kylpy ja kasvohoito ennen iltaa. Ihanaa!