keskiviikko 21. heinäkuuta 2010

Kesän ostokset ja Swatchit

Noniin,sainpas viimein kuvattua ja Swatchattua lähes kaikki mitä kesän aikana olen mennyt ostelemaan. Onneksi eBaysta on niin halvalla löytynyt,ettei kovin monia euroja ole mennyt selälleen..

Aloitetaanpas Bf-Beautyn tilauksesta.Tilaus oli muuten nopea,about viikossa paketti kiikutettiin suoraan ovelle =)

Tilasin luomivärinappeja sekä yhden paletin.



Sävyt ylhäältä vasemmalta alkaen:541,451,512,579,580.
keskirivi:528,418,423,566,565.
alarivi:526,525.

Ja swatchit ensin salamalla,sitten ilman.Alempi rivi on pohjustettu Malu Wilzillä.





Näistä pidän,on mattaa ja shimmeriä ja hinta ei todellakaan päätä huimaa! Napit ovat isoja,väriä niistä lähtee varsin mukavasti ja pysyvyys hyvä(ainakin pohjustetuna).

Sitten se paletti.En tilatessa tiennyt tilaavani Manlyn palettia joten yllätys oli suuri kun paketin avasin. Nämä sävyt ovat upeita,erityisesti pidän alarivin ensimmisestä vaaleasta. Kuten kuvasta näkyy,lennätin tämän sitten eilen illalla lattialle ja tietysti tuo ihanin kaikista hajosi pahiten =( ja pari muutakin otti osumaa.. Hintaa tällä oli noin 22$.



Ja swatchit ilman salamaa:




Ja last but not least,kävin Kicksin alennusmyynneissä ostamassa BeYuc:n luomivärikyniä,olivat -50% koska poistuvat valikoimasta.Näiden vuoksi tuonne aleen meninkin :D Ja vieressä köllöttelee ihanaiset NYX Jumbo pencilit jotka eBaysta hamstrasin varsin kohtuullisen vajaan 10€ hintaan kuljetuksineen!



Ja Swatchit samassa järjestyksessä kuin kynätkin:



Sekä vihodoin ihan ikioma Manly 120-paletti!!



Josta tein eilen neutraalin koe-meikin.

Pohjustus Malu Wilzillä,sitten koko luomella NYX Milk,ja kaikki luomivärit 120-paletista. Lisänä tuttu Isadora blonde sisärajauksena,ripsillä Lumene Blueberry Curl WP.

salamalla:







ja ilman:








Tämän hetken hehkutuksia on monia,yksi erittäin tärkeä asia jota ilman en silmämeikkiä tee on pohjustus. Kun siirsin UDPP:n toiseen purkkiin,se alkoi kuivua nopeasti ja oli äärimmäisen hankala levittää luomelle joten ajattelin testata tuon Malu Wilzin,sitä olikin jo jossain blogissa kehuttu eikä suotta! Tämä pitää niin arki kuin bilemeikinkin paikallaan,on kauniin shimmerinen jo itsessään vaikka koostumus onkin kevyt. Suosittelen!!


Kohta kipitän postiin hakemaan viimeisenkin eBay-paketin,jossa ilmeisimminkin on koristelulakkoja :D

Huutonet kohteeni

Käykää kurkkimassa =)